BITCOIN FORMER PARABOLISK TRENDLINJE, MEN VETERANHANDLERSØJNE POTENTIEL KORRIGERING

BITCOIN FORMER PARABOLISK TRENDLINJE, MEN VETERANHANDLERSØJNE POTENTIEL KORRIGERING

Bitcoin og hele kryptokurrencymarkedet er for sent blevet fanget i et parabolsk fremskridt, hvor BTC er førende i afgiften, da altcoins følger dens ledelse
Hvor kryptovalutatendenser næste vil utvivlsomt afhænge af, om tyre kan opretholde kontrol over sin prishandling, når den nærmer sig $ 30.000

Dette rally er intet mindre end parabolsk, med Bitcoin der bankede en halv billion dollar-markedsværdi i går aftes
En veteranhandler peger nu på en parabolisk trendlinje, som kryptovalutaen har dannet i løbet af de sidste par måneder

Han bemærker, at selv om dette holder sig stærkt for nu, er der en stærk mulighed for, at kryptoen kunne se en korrektion under trendlinjen på mellemlang sigt

Bitcoin og hele kryptomarkedet er steget højere i løbet af de sidste 24 timer. Bulls tog fuld kontrol over BTC natten over og sendte sin prisstigning til højder på $ 28.500 natten over, før den stod over for et intensivt salgspres.

Dette salgspres har fået prisen til at kaste over $ 2.000, hvilket markerer et alvorligt fald. Tyrer forsøger nu at vende den tidligere modstand inden for regionen $ 26.000 til støtte, men det er uklart, om de vil få succes.

Genindlæsninger og gratis spins tilgængelige hver dag for hver spiller i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Spil nu!
I en nylig tweet erklærede en erhvervsdrivende, at han fuldt ud forventer, at Bitcoin til sidst ugyldiggør den parabolske trendlinje, som den har dannet for sent.

Når det er sagt, forventer han ikke for dybt af en korrektion.

BITCOIN SE STERK AFVISNING FØLGENDE EKSPLOSIV RALLY TIL $ 28.500
I skrivende stund handler Bitcoin lige under 1% til den nuværende pris på $ 26.700. Dette handler om den pris, som den har handlet med i løbet af den sidste dag.

I løbet af natten steg den så højt som $ 28.500, før den mistede sin fremdrift og gled lavere, hvor købere nu forsøgte at stoppe kryptoen i at glide lavere på kort sigt.

Dens nuværende pris har vist sig at være et stærkt supportniveau de sidste par dage.

VETERAN TRADER: BTC FORMING PARABOLIC TRENDLINE AS UPTREND FORTSÆTTER

En veteranhandler forklarede i et nylig tweet, at dette nylige skridt højere har yderligere valideret eksistensen af ​​en parabolsk trendlinje.

Han bemærker, at selvom denne trendlinje snart kan blive ugyldig, forventer han ikke noget intensivt fald.

”BTC rykker frem i parabolsk bevægelse fra september ’20 lav. Jeg forventer, at denne kurve bliver overtrådt på et eller andet tidspunkt, men ikke medfører et fald på 80%. Grøn kurve er et større parabolsk fremskridt fra dec 2018 og mar 2020 nedture. Dette er drivkraften for tyremarkedet. ”