Crypto Market Cap kommer inden for et stenkast på $ 1 billioner

Crypto Market Cap kommer inden for et stenkast på $ 1 billioner

Den 3. januar 2021 nåede kryptomarkedet til en ny all-time høj værdiansættelse.

På $ 910 mia. Kom aktivklassen i digital valuta tæt på $ 1 billioner benchmark.

Bitcoins dominans er også steget til et treårigt højdepunkt og er nået op på 68%

Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project er et internationalt konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

Den 3. januar 2021 ballonerede den kumulative markedsværdi af alle kryptoer til en kæmpestor $ 913 mia., Et nyt rekordhøjt niveau.

For første gang i næsten tre år kom krypto-aktivklassen tæt på en værdi af $ 1 billioner eller højere. Den tidligere rekord for kryptokurrencymarkedets samlede værdiansættelse blev opnået mod begyndelsen af ​​2018.

Topping på ca. 830 milliarder dollars dengang, fik aktivklassen ikke en chance for at krydse benchmarket, før den gennemgik en massiv korrektion mellem 2018 og 2020. En stærk nylig genopblussen har imidlertid banet vejen for kryptomarkedet til endelig at realisere en vurdering af $ 1 billioner.

Bitcoin er nu verdens niende mest værdifulde omsatte aktiver

Topaktiver efter markedsdækning: AssetDash

Ifølge AssetDash, et websted, der rangerer verdens omsættelige aktiver efter markedsværdi, er Bitcoin i øjeblikket det niende mest værdifulde aktiv i verden.

Kryptovalutaen kom for nylig ind i top 10 og overgik Berkshire Hathaway og Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC) for kun få dage siden. På omkring 600 milliarder dollars er Bitcoin nu et stenkast væk fra at overhale selv Tesla og Alibaba.

Især Berkshire Hathaway ledes af Warren Buffett – en berømt investor, der afskedigede Bitcoin og kryptokurrencymarkedet ved flere lejligheder. I et tilfælde, så sent som i 2018, gik den amerikanske erhvervsmagnet så langt som at kalde det digitale aktiv ‚ rottegift i kvadrat ‚.